Γεγονότα

 • Καλή σχολική και αθλητική χρονιά 2017-2018!

   

  Η Διοίκηση, τα Μέλη και οι Προπονητές του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, εύχονται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχές μας, για μια πετυχημένη και δημιουργική σχολική και αθλητική χρονιά.

  Παράλληλα ευχόμαστε στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς των παιδιών υπομονή, επιμονή και δύναμη, έτσι ώστε να μεταφέρουν στα παιδιά τη γνώση και να αποτελούν για αυτά πρότυπο και στήριγμα στη ζωή τους.

  Ο Πανελλήνιος Γ.Σ. έχοντας ώς ιδεώδες απο την ίδρυσή του το 1891 τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού σε πρώτη θέση, αποτελεί τον πυρήνα των αθλητικών δραστηριοτήτων παρέχοντας και καλύπτοντας με τις Ακαδημίες του, όλες τις επιλογές των παιδιών για να αθληθούν, έχοντας ως πρότυπο τη ρήση των αρχαίων προγόνων μας «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

  Καλή σχολική και αθλητική χρονιά 2017-2018 !!!

 • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται για όλα τα τμήματα των Ακαδημιών του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου καθώς την 1η Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι αθλητικές δραστηριότητες.​​

  ​Να υπενθυμίσουμε στους γονείς ότι στις ακαδημίες, ​που αριθμούν πάνω από 20 αθλήματα, μπορούν να συμμετέχουν​ παιδιά​ ηλικίας από ​τριών ετών στην κολύμβηση και στο τζούντο, ενώ στα υπόλοιπα αθλήματα από ​τεσσάρων ​ετών (στίβος, ενόργανη, ρυθμική κλπ).

  Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή​ στα αθλητικά τμήματα​, είναι η βεβαίωση από παιδίατρο ή παθολόγο και μια φωτογραφία, ενώ το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ για την εγγραφή και ​το​ μηνιαί​ο​​ αντίτιμο εκμάθησης​ για όλα τα αθλήματα ​ανέρχεται​ στα 40 ευρώ εκτός ​από ​ κολύμβηση​ και τένις που είναι 50 ευρώ αν​ά​ μήνα.

  Οι ακαδημίες ξεκινούν καθημερινά από τις 3​.00΄​ μμ και έπειτα.

  Στην​​​ιστοσελίδα​ μας​ www.panelliniosac.gr μπορείτε να δείτε αναλυτικά ​τα προγράμματα των ακαδημιών και να βρείτε φωτογραφίες και πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Συλλόγου.

  Περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία των Ακαδημιών 210-8834408
  ​(εσωτερική γραμμή 1) ​ή στ​α​ email : info@panelliniosac.gr​ &​ akadimies@panellinios.gr

Όλα τα γεγονότα

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος 1891

Πνευματικά Δικαιώματα Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος © 2017. Mε επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia